www.NoraBlog.ewk.hu
Nevess, és a világ Veled nevet!

MENÜ

Gossip Girl 5. évad plakát

A Gossip Girl Amerikában úgyanúgy hétfőn lesz, de egy más időben. Ez benneteket nem érint, hisz mi ígyis-úgyis kedden látjuk az új részeket. És íme egy plakát.












Kaptunk egy 5. évad posztert is, amin csak 5-en láthatóak, hisz Taylor Momsen (Jenny), Jessica Szohr (Vanessa) és Connor Paulo (Eric) csak pár részre fognak beugrani az 5. évadban..

Rövid tartalom:

Blair terhes lesz és csináltat apasági tesztet, hogy meggyőződjön róla, hogy nem Chucktól. Loustől lett terhes, ennek nagyon megörül. Chuck megjavul és egy Vacak nevű kutyával lesz gazdagabb. Serenának beindul az élet, felkéréseket kap munka ügyben és el is válal mindent. LA.-ben találkozik Charlieval az "unokahúgával" és elhozza magával New Yorkba. Carol továbbra is Cece pénzét akarja így Charlieval újabb stratégiát beszél meg. Charlie barátja Max utánna utazik és leakarja leplezni Ivy-t. Nem sikerül neki így Charlie felélegezhet. Cece rákos lesz. Nate megkapja a nyspectator újságcég vezetését. Chuck megpróbálja elengedni Blair-t. Louis azonban féltékeny lesz. Blair összeveszik az esküvő előtt vele. Blair nem tudja mit érez Chuck iránt és megpróbálja elfelejteni de nem megy neki.

Szavazás

Jó lett az oldal informatikára? :)
NAGYSZERŰŰ!! :)
Naná ;)
Igen!
csillagos 5:D
Asztali nézet