www.NoraBlog.ewk.hu
Nevess, és a világ Veled nevet!

MENÜ
“Tél volt, hó esett és jöttek az ünnepek
Gondolkodtam, mit is adhatnék neked.
Amit csak én adhatok, amiről te is tudod,
hogy igazán én vagyok.
……”

Ötletek a karácsonyi ajándékozáshoz

Szeretteink, barátaink rokonaink megajándékozása a legnagyszerűbb dolgok egyike. A kérdés mi is az aminek örülne, aminek hasznátveszi az ember, amivel tanulhat, okosodhat, ügyesedhet vagy épp szépülehet

Van úgy hogy pontosan tudod mit szeretnél adni, nem kell gondolkozni nem kell magyarázni, mert tudható mivel teheted boldoggá

Van úgy hogy tudod mire van szüksége, és van úgy hogy tudod mi az az álom aminek beteljesítésével örömet szerezhetsz.

Néha tévhitbe esik az ember , mikor ajándékával saját vágyait próbálja valóra váltani

És van úgy hogy a tömérdek ötlet között elvész a gondolat, mikor nem tudod mitévő légy, vagy épp nem tudod hogy a száz egyformának tűnő masinából melyik is az amelyik a legjobb lehet

 

Ezen az oldalon ötleteket találsz hozzájuk tartozó támpontokkal amelyek segítenek a tájékozódásban, nézelődj kedvedre, ha van ötleted, kérdésed amiben segíthetünk írd meg bátran

A részletek a képekben rejlenek kattints rá bátran

 

 

Digitális eszközök:

– Fényképezőgép PLAZMA TVWii – digitális ceruza – navigáció -DIGITÁLIS KÉPKERET

Gyerkőcöknek:

- Játék minden mennyiségben – LEGO – Motor – HELLO KITTY minden formában

 

Nőknek:

Parfüm – Fehérnemű – KÖNYV – egy kis Wellness - ÉKSZER - AUTÓ

 

Ajándék Férfiaknak:

ÓRA– Sörcsap - Borhűtő

 

A karácsonyi készülődés során mindenki nagy hangsúlyt fektet a megfelelő ajándékok kiválasztására. Mindenki szeret ajándékot adni és ajándékot kapni. De mit ajándékozzunk? Azt hiszem, sok ember fejében kavarog ez a kérdés így karácsony előtt.

 

Sokan praktikus ajándékot, mások inkább drága ajándékot választanak. A legfontosabb szempont azonban az, hogy akinek szánjuk az ajándékot az örüljön neki. Talán ez az egy mondat tükrözi is, hogy nem az ajándék értéke a legfontosabb, hanem az hogy örömet okozzunk vele valakinek.

 

Természetesen meg kell említeni, hogy az ajándékozás nem pénztárcafüggetlen. Ennek ellenére nagyon sok jópofa, ötletes ajándékot találhatunk, amely nem feltétlen kerül a karácsonyi költségvetés teljes összegébe. Vannak, akik a családnak vásárolva, nagyobb összegű karácsonyi ajándékba gondolkodnak. Ezen esetekben elsősorban a műszaki cikkek dominálnak.

 

Nagyon sok család vásárol karácsonykor televíziót, amelyet az egész család egész évben örömmel néz. Egyre olcsóbban és igen nagy méret- és márkaválasztékban kaphatók a nagy képernyős lcd és plasma televíziók, amelyekhez boltok nagy kedvezményeket kínálnak. Vásárolhatjuk ezeket a készülékeket hitelre is, ekkor a vételár később kerül kifizetésre több részletben és a karácsonyi költségvetésünket sem terheli nagyon.

Nagyon nagy sláger a digitális fényképezőgép vásárlása is, amelyek egyre olcsóbbak lesznek és igen nagy választék áll rendelkezésre vásárláskor. Azonban aki nincs igazán tisztába ezekkel a készülékekkel, jobb, ha előtte tájékozódik a jellemző paraméterekről és ezek jelentéséről, mert a boltokban az idegen kifejezések tömkelegével, rengeteg készülékkel és egy nagy összeget mutató számlával találja szembe magát.

 

A fényképezőgéppel karöltve jár a kamera ajándékozása is. Annak ellenére, hogy a digitális fényképezőgépek nagy része is képes rövid videofilm felvételére, a kamera népszerűsége nem a sor végén van. Azok, akik szívesen örökítenek meg családi ünnepségeket, nyaralásokat vagy akár gyermekeik első lépését és egyéb produkcióit, azok szívesen választják a kamera vásárlását. Itt is érdemes tudni pár dolgot a kamerák paramétereiről és típusairól, mert talán minden műszaki cikk esetében igaz, hogy nem feltétlen a legolcsóbb a „világ minden táján jól ismert no name” márkájú terméket érdemes megvásárolni, mondván ez is tud annyit mint a többi. Később meg csak mérgelődhetünk, ha a felvételünk nem az igazi.

 


 

Nagyon kelendő és egyre több autóban megjelenik a navigációs rendszer vagy közismertebb nevén a gps. Gps vásárlásánál elsődleges szempont, hogy hol szeretnénk használni, mert nem mindegy, hogy milyen térképet tartalmaz, ugyanis ez befolyásolja a termék árát is. A gps, ami pár éve luxuscikknek számított, ma már egyre kedvezőbb áron kapható. A termékskála itt is nagyon széles, választás előtt feltétlen tájékozódjunk.

 

Nemcsak műszaki cikkek, hanem háztartási gépek is gyakran megjelennek a karácsonyfa alatt. Népszerűek a konyhában megtalálható hűtőszekrények, mikrohullámú sütők, gáztűzhelyek, mosogatógépek, de sok helyen a teljes konyhai berendezést a Jézuska hozza, amelyben már a karácsonyi vacsora is elkészülhet.

 

Nagyon sok iskolás kér a szüleitől számítógépet, laptopot(notebook), amely manapság szinte elhagyhatatlan tartozéka a gyerekszobáknak. Ha számítógép lesz gyermekünk ajándéka, itt is nagyon sok márka, méret felszereltség között választhatunk. Ha nem sok ismeretünk van ezen a területen, érdemes szakember tanácsát kikérni, hogy összeállításkor minden tökéletesen működjön.

A házimozi rendszerek vásárlása szintén az egész családnak nyújt kikapcsolódást. Itt is nagyon nagy a választék, érdemes a termékek tulajdonságairól szakembert érdeklődni. A forma és szín tekintetében saját ízlésünkre támaszkodjunk, a márka kérdésében a megszerzett információk alapján tudunk majd dönteni. Természetesen ez utóbbit meghatározza a rendszer ára is.

 

Nagyon népszerűek lettek az utóbbi években a szolgáltatások ajándékozása, amelyekre a szolgáltatók is felkészültek, sőt hirdetik is ezt a lehetőséget. A szépségiparban elterjedt a masszázs, kozmetikai kezelés és műköröm építés ajándékozása. De előfordul, hogy az ünnepek fáradalmainak kipihenésére, a szilveszter kellemes eltöltésére üdülést ajándékozunk egy hazai szállodában. Hisz Magyarországon rengeteg gyógyfürdő létezik, különböző szállodai szolgáltatásokkal egybekötve.

 

Természetesen egyszerűbb ajándékot is választhatunk, amellyel nagy örömet szerezhetünk szeretteinknek. Egyik legnépszerűbb ajándék a könyv. Itt csak a megfelelő témájú könyv megtalálása az igazi feladat, mert választék az van bőven. Próbáljunk gyermekeinknek is könyvet csempészni a karácsonyfa alá, mert a szünidőben ők is ráérnek olvasgatni. Nézzünk körbe jól, mert az online áruházak akár 20 %-kal is olcsóbban kínálják ugyanazt a terméket, mint a boltok.

 

Nagyszülők, szülők nagyon örülnek unokáik, gyermekeik képét ábrázoló falinaptárnak, asztali naptárnak, kulcstartónak. Ezeket könnyen elkészíthetjük, csak egy fotóboltot kell keresnünk és valamilyen adathordozón bevinni az erre szánt képeket. Ott kiválaszthatjuk a megfelelő formájú naptárt, amelyet egy ügyes szakember rövid idő alatt elkészít.

 

A neten kutatva akadtam rá egy fából készített teadobozra, amelyet nagyon szépnek találtam és valószínű, hogy nálunk is lesz a fa alatt ebből a termékből. A Nadine világa honlapon a teásdobozok mellett találsz még ékszerdobozokat, falravaló díszeket, tálcákat és egyéb más szép dolgot. Válogass kedvedre.

 

 

Természetesen ezen felül még nagyon – nagyon sok minden eszetekbe juthat, ha gondoljátok az üzenet rovatba osszátok meg a még mindig töprengőkkel, ötlet nélküliekkel a Ti elképzeléseiteket. Biztosan valakinek segítségére lesztek.

 

Kellemes és örömteli „törpölést” és válogatást kívánok!

 

Kapcsolódó oldalak:

televízió

GPS

digitális fényképezőgép

könyv

 


Szavazás

Jó lett az oldal informatikára? :)
NAGYSZERŰŰ!! :)
Naná ;)
Igen!
csillagos 5:D
Asztali nézet